JanJaapKempenaar.nl Mijn plekje op het wereld wijde web


Eind van een werkperiode

Op weg naar Australië wist ik al dat ik niet een jaar lang om op spaargeld zou kunnen reizen en dat ik hier zou moeten werken om mijn reis te betalen. Ondertussen is het werk dan ook grotendeels achter de rug wat betreft Australië. Nooit had ik kunnen denken dat ik mij voor 3 maanden in de wondere wereld van de knoflook zou storten, maar ondertussen is dat nu toch echt geschiedenis. Het is leuk om eens mee te maken hoe dit goedje van het land afkomt en uiteindelijk voor ons in de supermarkt ligt.

Het werk in Mildura zal ik niet missen, al had het wel soms zijn goede momenten. Echter 3 maanden op dezelfde plek blijven heeft wel tot gevolg dat zo’n plek een beetje als een thuis begint aan te voelen. Alhoewel hier in de afgelopen periode vele mensen zijn gekomen en gegaan is er toch dat kleine groepje mensen dat hier samen met mij sinds de start al is en voelt het samen met deze mensen toch als een soort thuis hier. Neemt niet weg dat ik blij ben dat ik nu eindelijk kan gaan beginnen met het reizen in Australië, maar toch voelt het wel een klein beetje alsof je een soort tweede huis achterlaat.

Het reizen daar gaat het natuurlijk om en na een periode van 2 weken in Sydney, pakken ik de draad weer op in Adelaide. Vanaf volgende week dus weer foto’s en verhalen van het reizen, het zal even omschakelen zijn na een lange periode hier in Mildura, maar ik kijk er nu al erg naar uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.