JanJaapKempenaar.nl Mijn plekje op het wereld wijde web


Down under

De woensdag begon vroeg. De vlucht naar Singapore stond geplant om 11:15 en dat betekende vroeg op weg naar Schiphol. Het brengen, inchecken en alle rondslomp liep voorspoedig en vanaf 11:15 begon dan ook het lange wachten. Beide vluchten kwamen mooi op tijd aan en na een combinatie van 20 uur vliegen en 2 uur wachten zette ik voet op Australische bodem.

Eenmaal aangekomen een shuttlebus ticket gehaald en op weg naar het eerste hostel dat mij op het vliegveld werd aangeraden. Hier voor een week gelijk geboekt, even bijslapen van de lange vlucht en de stad wat bekijken.

Het hostel ligt in het centrum en op ongeveer 20 minuten lopen van de Sydney Harbour. De eerste dag hier maar eens langs de haven gelopen en wat van de omgeving bekeken. Onderstaand een kleine impressie. Tot zover de eerste dag in Sydney, kijken wat de rest van de week nog te brengen heeft.

5 reacties

 1. Hé Jan Jaap, leuk om zo je blog te lezen en de foto’s te zien! Ik mis nog wel een paar selfies als bewijs dat je er ook echt bent (en dus niet alleen maar geleende foto’s post:-) Have fun!!!! Marlies

 2. Hallo broer,

  Leuke foto’s, maar waar ben jij?
  Ben je al in de naald geweest, is ook leuk voor de panoramische foto’s en voor de selfies….
  De zoo kan ik je ook nog aanraden, op een warme dag neem dan de kabelbaan omhoog en loop naar beneden, anders zweet je je dood.
  Verder zou het nog leuk zijn als je mij ook in de whatsapp groep opneemt, dan blijf ik ook een beetje op de hoogte…

  Groeten vanuit een zonnig Keulen,
  Bas

 3. Hé Jan Jaap,

  Hier in EU is het druivenplukken begonnen in het zuiden. Net ten noorden van Sydney heb je ook een wijngebied, wellicht dat daar nu ook mogelijkheden voor tijdelijk werk is.

  Groeten,
  Bas

 4. hoi JJ leuk van je te horen,sorry voor de late reactie maar we zijn dit weekend in Oudewater en Gouda geweest, zagen de reacties van de anderen en sluiten ons hier bij aan.
  Verder druk met de laatste restjes van de verhuizing weg te werken want zaterdag bij de open huizendag moet het natuurlijk wel wat lijken.
  Geniet ze en tot horens, zien op Skype, liefs Heit en mem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.