JanJaapKempenaar.nl Mijn plekje op het wereld wijde web


Laatste schooldag van 2009

De tijd vliegt alweer en afgelopen vrijdag was het alweer de laatste schooldag van 2009, dit betekent natuurlijk…. VAKANTIE!!!!, heerlijk 2 weken lang je niet druk hoeven maken op school. Nadat we op school de laatste hand hebben gelegd aan taken die nog voor de vakantie volbracht moesten worden, hadden Johannes, Xander, Gerbrich en ik besloten om eens weer de auto te pakken en eens te kijken wat de omgeving te bieden had in de sneeuw.

Resultaat, weer een aantal leuke foto’s in de sneeuw. Dit maal hebben we weer eens gekeken bij de kleine ski piste die Vaasa hier onderhoud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.