JanJaapKempenaar.nl Mijn plekje op het wereld wijde web


phpBB: Glass release

Ooit aan het begin van vorig jaar was ik al begonnen met het porten van de phpBB2 style Glass naar phpBB3, je kunt hem nu hier downloaden.

2 reacties

 1. hallo ik heb een vraag ik heb glass bleu gedownload en op me database, gezet maar nu is mijn vraag hoe instaleer ik hem nu naar me forum, ik kom er niet uit hoe ik dat moet gaan doen ik hoop dat u me kan helpen er mee en ik heb nog een vraag ik wil een script op de forum zetten maar dat gaat niet zo als in phpbb2 hoe doe ik dat nou ik hoor het wel van u,

  groetjes callenbach

  • Hallo callenbach,

   Dit artikel op phpBB.com verteld in detail hoe je een phpBB3 stijl kunt instaleren. Eventuele andere installeer instructies staan in het readme.html bestand, dat ik in het .zip bestand in de map contrib heb meegegeven.

   Nu weet ik niet zeker wat je bedoelt met een script instaleren, maar als je bedoelt een MOD instaleren op phpBB3, in phpBB2 kon je dit automatisch laten doen met Easy MOD voor phpBB3 is er AutoMOD.

   Hoop dat dit helpt, Jan Jaap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.