JanJaapKempenaar.nl Mijn plekje op het wereld wijde web


EA komt met battlefield heroes

Het is alweer een paar maand geleden aangekondigt, dus mocht je het gemist hebben bij deze. EA heeft een nieuwe battlefield shooter aangekondigt, die naar mijn mening zeer veel potentieel heeft om het veel ver te maken.

Battlefield heroes

Alhoewel ik nooit verder ben gekomen dat Battlefield 1942, trekt deze battlefield toch mijn aandacht. De laatste tijd speel ik met grote regelmaat Team Fortress 2 wat naar mijn mening een zeer briljant spel is. De combinatie van de cartoony look, de grappige oneliners en de algemene gameplay is gewoon zeer goed.
Battlefield heroes lijkt ook deze weg in te slaan en na het filmpje gezien te hebben lijkt me dat een goede weg. Naast het feit dat de hele look is veranderd is ook het hele idee achter de game verandert, je kunt hem namelijk gratis downloaden van de site en gratis spelen.

Voor de mensen die het filmpje nog niet gezien hebben, hier kun je hem bekijken. Mensen die niet van battlefield houden zouden hem ook eens moeten zien, want hij is echt leuk.

Battlefield heroes staat in iedergeval al op mijn ’te spelen’ games lijstje staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.