JanJaapKempenaar.nl Mijn plekje op het wereld wijde web


Hobbiton

smallP1030988

Nieuw Zeeland staat tegenwoordig natuurlijk ook bekend als Middle Earth omdat hier de verschillende films van The Lord of the Rings zijn opgenomen. Ik heb ze ondertussen zelf allemaal al een paar keer gezien dus dan moet ik natuurlijk ook even een kijkje nemen op een aantal van deze plekken, zo ook Hobbiton.

De set is niet zo groot als de film doet vermoeden maar straalde wel erg veel sfeer uit. Het voelde wel een beetje alsof je in dit magische wereldje rondloopt. Ook leuk is hoe echt tegenwoordig alles lijkt en voelt. Zo lijkt de brug over de “rivier” gemaakt te zijn van echte stenen, dit is niet zo, het zijn gewoon holle betonblokken. Maar het voelt het en het lijkt net echt.

Al met al een erg leuke ervaring om eens een keer over een filmset te lopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.